BILD ELEKTRO
Ungarische Prise Deutsche Qualität

Referenzen » Referenciáink

Főbb referenciáink


Stuttgart S-Bahn állomás felújítás

Metró felújítás. Feuersee, Stadtmitte Schwabstr. állomások teljes erősáram, tűzjelzőrendszer, hangszórórendszer felújítása. A munka nehézsége abban rejlett, hogy a metró közben üzemelt, így éjszakás műszakokban, valamit különös biztonsági intézkedések, és szabályok betartásával dolgoztunk.


 
 

  

Volswagen Werk Wolsburg

A Volkswagen wolfsburgi gyárában géptelepítésben vettünk részt 2014 és 2015 nyarán. A lakkozó üzemben cseréltek ki ipari berendezéseket, mely a robotkarok festékszórójából véletlenszerűen kikerült festékszemcséit gyűjtötte össze. A munkálatok 2x2 hónapig tartottak. Feladatunk volt az új gépek villanymotorjainak telepítése, a szükséges érzékelők felszerelése és a régi automatika újjal való összehangolása.  Következő nyáron szintén számítanak az együttműködésünkre. 

 
 

  

Bielefeld Handwerkskammer

20.000 négyzetméteres 7 emeletes szakképző iskola. Az épület erősáramú kivitelezéseit teljes egészében a Watt-Vill Montage Kft. készítette német építésvezetői felügyelet mellett. Az erősáramú kivitelezések közben megkaptuk az épület BMA SAA KNX Biztonsági világítás EMA rendszerek kivitelezését is. Az épületet 2015 októberében hibamentesen TÜV ellenőrzés után átadtuk.

 
 

  

Karlsruhe EnBw irodaház 

Az EnBW áramszolgáltató karlsruhei központjának teljes erősáramú felújítása. Ez a munkánk 2014-ben  kezdődött, jelenleg is tart és várhatóan 2017-ben  fejeződik be. Több szintet TÜV minősítéssel sikeresen átadtunk.